18:30

Unbyns IF

Referat: BAIK3 - Unbyns IF

Dags för säsongens andra match. Denna gång borta mot BAIK3, som vi inte mött på ett tag.
Vi startar med Wille i mål, Fille , Robbs, Blurk och Stefan i backlinjen. Erik W balansspelare med Simon och Martin framför. Svanne, Macke och Zacke framåt. Avbytare är Kris, Manouby, Axel och Strabban.

Vi tar initiativet från början och matchen känns trygg. Vi skapar några bra lägen från Svanne med bra inlägg. Dom är iofs rappa i sina omställningar där vi får jobba lite. Matchen går i vågor där dom får initiativet under en period. Vi får en hörna där vi inte hinner med omställningen när vi tappar boll och vips ligger vi under med 1-0.
Men vi skapar bra med chanser under första. Macke har två lägen där han sånär är fri, Martin har en i ribban m.m. Dom har några hörnor.
I andra matar vi på bra, men dom sticker upp och har perioder i matchen där dom har initiativet. med 25 kvar kan Macke rycka förbi deras vänsterback och spela in till Manouby som trycker in kvitteringen. Efter det jagar vi hårt och har några lägen, men det har dom också. Jag trodde nog vi skulle få in en boll till, men tiden rinner ut.

Återigen bra spel av backlinjen, med Blurk som MOTM. På mitten ser Martin bra ut på nygammal position och kan kombinera fint med Simon och Erik W. Svanne återigen vass från kanten. Axel och Manouby gör fina inhoppa och visar att konkurrensen är knallhård.

Totalt sett ett rättvist resultat kanske, men vi tycker vi skapar fler vassa chanser och borde avgå med segern. Dock jämnare än sist.